Tarih: 15.05.2013 11:34

Yıldız, Sancaktepeli Şampiyonları tebrik etti

Facebook Twitter Linked-in

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği 15-16 yaş okullar arası serbest güreş şampiyonasında Türkiye birincisi olan Yenidoğan ÇPL güreş takımı ve Okul Müdürü Makbule Çiçek ile birlikte, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız’ı ziyaret etti.
 
Sancaktepe ilçesinin başarılı sporcularını tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, gerek akademik gerek sanatsal gerekse sportif alanda öğrencilerin başarılarından dolayı memnuniyetini dile getirerek “Sizlerden uluslararası alanda başarılar bekliyorum. Hayatınızda ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi. 
 
Antrönör Harun Doğan’ın çalıştırdığı Sancaktepe Yenidoğan Çok Programlı Lisesi güreş takımından Okan Şahin, Seyfullah Karavuş ve Muhammet Pelit, kategorilerinde Türkiye birincisi olurken; Recep Diri, İstanbul birincisi; Umut Küçükoğlu ve Ensari Nariciak ise bölge üçüncüsü olarak takım halinde başarılı bir performans gösteren güreş takımının öğrencilerini tebrik eden  Dr. Yıldız, başarılı güreşçileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi
Tevfik Erk / İstanbul
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —