Tarih: 13.04.2013 08:11

En huzurlu ilçe Büyükçekmece

Facebook Twitter Linked-in

 Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümünü kutlayan Başkan Akgün, polisin, fedakârca görevini yerine getirip, halkımızın can ve mal güvenliğini canı pahasına koruduğunu söyledi.
Polis teşkilatının kutsal ve zorlu görevi yerine getirirken, insan hakları ve hukukun egemenliğine özen gösterdiğine dikkat çeken Başkan Akgün sözlerine devam ederek şunları söyledi;  "Emniyet teşkilatı yüksek hizmet anlayışıyla, insan haklarına saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, güler yüzlü ve yardım sever çalışmalarıyla halkımızın kalbinde önemli bir yer kazanmıştır" dedi.
Şehit ve gazileri unutmayan Başkan Akgün," 168. Kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum” şeklinde konuştu.
Büyükçekmece’nin İstanbul’un en huzurlu ilçelerinden biri olduğunu söyleyen İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk de,”Başkan Akgün’ün ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Büyükçekmece ilçesi İstanbul’un en huzurlu nezih ilçelerden biri. İki dönemdir Büyükçekmece de hizmet vermekteyim ve bu zamana kadar ilçede büyük bir olayla karşılaşmadım. Bunun nedeni de, ilçede yaşayan insanların kültür düzeyinin yüksek olmasıdır” dedi.
Başkan Akgün’ün ziyareti esnasında Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünü kutlamaya gelen Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Grubu da söylemiş olduğu şarkılarla ziyarete renk kattı.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —