Tarih: 03.04.2015 00:13

?Komik-i Meşhur Dümbüllü? beğeni ile izlendi

Facebook Twitter Linked-in

 Yönetmenliğini Abdullah Şahin, Koreografisini Çiğdem Tunç, Dekorunu Nazmi Karabacak, Kostümlerini Şinasi Günaydın, Meryem Acar, Müziğini Nida Şan ve Basın Danışmanlığını Serkan Deniz’in yaptığı; Bora Gencer,  Çiğdem Tunç, Abdullah Şahin, Sema Aras ve Öykü Yiğit’in oynadığı ve saat 20.00 sıralarında başlayan oyun, Ahmet Yenice Ortaokulu Sevim Yenice Kültür Merkezi’nde sahnelendi.  
Doğaçlama bir mizah türü sayılan tuluat tiyatrosunun ülkemiz topraklarına kök salmış en büyük ustalarından İsmail Hakkı Dümbüllü’nün hayatı, tiyatroya olan tutkusu Keşanlı tiyatro severler tarafından beğeni topladı. 
Sahne kıyafetleri ve kanto da dahil müzikleri ile de takdir toplayan oyun sonrası kısa bir konuşma yapan Abdullah Şahin, “Biz bir halk tiyatrosuyuz. Bizim mesleğimizde usta ve çıraklar fani, seyirci bakidir. Halk tiyatrosu da halka emanettir.” dedi. 
Oyuncu Bora Gencer de kendilerine kostüm desteği sağlayan Karaağaçlı Konfeksiyon sahibi Mehmet Ali Karaağaçlı’ya, Saatçi Mehmet Harmanlı’ya ve Keşan Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.
Oyun sonrası sahneye gelerek tiyatroculara çiçek takdim eden Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan da güzel performansları nedeniyle oyuncuları tebrik etti ve Keşan Belediyesi’nin Keşanlı tiyatro severleri kaliteli tiyatrolarla buluşturmayı sürdüreceğini söyledi.
Oyun öncesi izleyicilerden başka okuyucuların faydalanması için getirilen kitaplar da kütüphaneye verilmek üzere teslim alındı. 
Tiyatro oyununu; Aktan’ın yanı sıra Belediye Meclis üyeleri Feridun Tümer,  Neval Karaatlı, Tarık Uysal ve çok sayıda tiyatrosever izledi.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —