İSTANBUL 23.01.2013 22:10:35 109 0
Haberi Sesli Oku

Kağıthane`de eski ve yeni meclis üyeleri buluştu

Kağıthane`de eski ve yeni meclis üyeleri buluştu

Geceye katılanlar Kağıthane` de yaşadıkları anıları anlatarak geçmişten günümüze Kağıthane`nin gelişim sürecine değindiler.

 

Eski ve yeni dönem belediye meclis üyeleriyle birlikte yapılan istişare toplantısına Başkan Fazlı Kılıç ev sahipliği yaptı. Toplantıya Kağıthane eski Belediye Başkanı Celal Altınay, eski ve yeni dönem meclis üyeleri, AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şzaban Demirel, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Nurtepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen istişare toplantısı Başkan Kılıç ve davetlilerin sohbet eşliğinde yediği yemekle başladı.
 Geceye katılanlar Kağıthane’ de yaşadıkları anıları anlatarak geçmişten günümüze Kağıthane’nin gelişim sürecine değindiler. Yapılan projelerle zaman içerisinde yüz değiştiren Kağıthane’nin İstanbul’un önemli merkezlerinden biri olma yolunda büyük aşama kaydettiğini belirten davetliler, çalışmalarından dolayı Başkan Kılıç’a teşekkür ettiler.
Programda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; eski ve yeni dönem belediye meclis üyeleriyle bir araya gelmenin kendisini mutlu ettiğini dile getirdi. Başkan Kılıç; yeni bir projeyi hayata geçireceklerini belirterek; “Kağıthane Toplumsal Tarih Projesi hazırlıyoruz. Kağıthane’de yaşamış eski büyüklerimizin anılarını, Kağıthane için yaptıklarını kitap haline getiriyoruz. Kağıthane’nin yakın geçmişini hayatın içinden cümlelerle kayıt altına alacağız. Yakında basımı ve çoğaltılması gerçekleşecek  çalışmada ilçe tarihimizin yakın tanıklarının anıları da yer alacak. Bu çalışma ile Kağıthane’nin 50 – 60 yılını kitap haline getirmiş olacağız.” dedi. başladı.
Programda konuşan Kağıthane Eski Belediye Başkanı Celal Altınay; görevleri sırasında yaptıkları çalışmaları halk ve toplum için yaptıklarını dile getirirken ,“Kağıthane sakinlerine hizmet için çalışıyorsanız bazen yorulursunuz, bazen endişelenirsiniz ancak çalışmaktan asla vazgeçemezsiniz. Bu güzel ortamı sağlayan ve bizleri bir araya getiren başkanımıza çok teşekkür ediyorum”  dedi.


Kaymakam Ahmet Karakaya Anneler Günü'nde Şehit Annelerini Ziyaret Etti

Sancaktepe, gazeteci Tevfik Erk'in kızı İlayda Ecem Erk'in düğününde buluştu

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, SMA hastalarını ziyaret etti

Sancaktepe Kaymakamı Karakaya, yapımı devam eden okul inşaatında incelemelerde bulundu

Sancaktepe Osmangazi İlkokulu'nda Görsel Sanatlar Sergisi düzenlendi

Sancaktepe'nin küçük kalpli Geleceğin Yazarları imza günü düzenledi

Sancaktepe'de Epilepsi hastası Buğlem Elif için sosyal dayanışma gecesi düzenlendi

Beşiktaşlı futbolculardan Buğlem Elif için dayanışma

Sancaktepe'de Alper Yeğin'in ekibi belli oluyor! İşte o isimler...

Selçuk Cebir, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Sancaktepe'de Karışık Tost Kitabı etkinliğinde Gazze'ye nakdi yardım sağlandı

Sancaktepe Bil Koleji öğrencilerinden resimli hikaye kitabı

ÖĞRETMENLERDEN SANATÇI GÖZÜYLE DÜNYA’YA BAKIYORUM PROJESİ

Anaokulu öğrencilerinden Annem ve Ben temalı resim sergisi

Sancaktepe'de Sultanlar Ortaokulu mezuniyet töreni düzenledi

Şakir Demir İlkokulu'nun yıl sonu gösterisi büyük ilgi gördü