Tarih: 19.04.2012 23:50

Keşan Belediyesi 23 Nisan`da Çocuk Şzenliği düzenleyecek

Facebook Twitter Linked-in

 

Keşan Belediye Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle Çocuk Şzenliği düzenleyecek.

Keşan Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 22 Nisan 2012 Pazar günü Makedonya Üsküp’ten Yirmi Altı Korriku İlköğretim Okulu’ndan 12 misafir öğrencinin geleceği ve bu çocukların Dr. Ali İhsan Çuhacı İlköğretim Okulu’ndan 12 öğrencinin evinde misafir edilecekleri açıklandı.

Makedonya’dan gelecek misafir öğrenciler 22 Nisan 2012 Pazar günü saat 14.00’te Keşan Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda, evlerinde misafir olarak kalacakları Keşanlı öğrenci arkadaşları ile buluşacaklar

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞzKANI’NA ZİYARET

23 Nisan 2012 Pazartesi günü bayram törenlerinde gösterilerini sunacak olan konuk öğrenciler aynı gün saat 13.30’da Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu’ nu ve saat 14.00’de de Keşan Belediye Başkanı  Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret edecekler.

Ayrıca  23 Nisan 2012 Pazartesi günü Keşan Belediyesi olarak Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde bir Çocuk Şzenliği düzenleneceği de belirtildi.

Saat 15.00’te başlayacak etkinlikte Ödüllü Yarışmalar, Eğlenceli Konser, Masal Kahramanları,Kareografiler, , Animasyonlar, Tiyatro Gösterisi ve Geleneksel Çocuk Oyunları ve çocukların aktif olarak yer alacakları, balon kıvırma, yüz boyama, kum boyama, takı tasarımı, resim dallarında sanat atölyelerinin yer  alacağı bu etkinliğe tüm çocuklar davet edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —