Tarih: 10.01.2021 16:43

Sancaktepe?de Gazetecileri unutmayanlarda var

Facebook Twitter Linked-in

Pandemi salgını nedeniyle birçok meslek dalında olduğu gibi basın emekçileri de zor şartlarda görev yapıyor. Bu zorlu süreçte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü buruk kutlayan gazeteciler maalesef bu özel günlerinde gerek siyasi partilerin ilçe başkanları gerekse dernek başkanları tarafından unutuldu. Görevi topluma haber vermek olan bu güzide meslek dalında görev yapanları unutmayan birileri de vardı tabi... Bu isimlerden biri de Eğitim Bir-Sen Sancaktepe Temsilcisi Osman Ateşoğlu oldu.
İlçede faaliyet gösteren yerel basının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü kutlayan Ateşoğlu, "İnsanları doğru bilgi ve güvenilir haberle buluşturmak için muhabirinden fotoğrafçısına ve editörüne; zor şartlarda gösterdikleri çabayla demokratik hak ve özgürlükler alanının daha da genişlemesine, güçlenmesine hizmet eden gazeteciler her türlü takdir ve teşekkürü hak etmektedir. Eğitim Bir-Sen olarak, daha geniş yasal haklara sahip olmaları dileği ile mesai kavramı olmaksızın gece gündüz demeden ter akıtan basın emekçilerinin ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, bugünün çalışma şartlarının iyileştirilmesine vesile olmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Osman Ateşoğlu günün anısına Gazeteci Tevfik Erk’e ilçede görev yapan arkadaşlara iletmek üzere hediye paketleri takdim etti. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafın ardından ziyaret sona erdi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —