Tarih: 30.07.2020 01:15

SANCAKTEPE`DE İYİLİKLERDE YARIŞANLAR 80 AİLENİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Hani iyi insan olmak deriz de iyi olmayı çoğu zaman beceremeyiz. İyilik yapmak aslında çok kolay diyen insanların hikayesi bu.Sancaktepe Sarıgazi de bir avuç insan iyilik konusunda neler yaparız nasıl bir yol haritası izleriz diye bir araya gelip dernek kuruyorlar. Kurdukları dernek İyiliklerde Yarışalım Derneği ismini almış. 

İyiliklerde Yarışalım Derneği Kurban Bayramı Öncesi başlatıkları çalışma ile 80 ailenin yüzünü bayram öncesi güldürüyor. 



Hani bayram gelirde çocuklarınıza bir ayakkabı, pantolon veya gömlek alamazsınızya işte tam bu anlamda biz alırız diye harekete geçen dernek 80 kişiye hediye çekleri dağıttı. Hediye Çekleri ile ile alışveriş yapanların yüzleri güldü. Dernek olarak insanların yüzlerini güldürmeyi başaran bir avuç insan iyiliklerde yarışalım diye 80 ailenin yüzünü güldürmeyi başardı.



İyiliklerde Yarışalım Derneği’nin kurucuları  Nilüfer Kantekin, Mehtap Özgür, Fadime Birinci, Alev Erdoğan Kaya, Serhat Temur ,Zennure Alan , Gültekin Dalgıç’tan oluşuyor.



Etrafındaki insanların çaresizliklerine bakıp vah vah demektense, bir çözüm oluşturmak için hareket eden İyiliklerde Buluşalım Derneği’nin yöneticilerini yaptıkları mücadeleden dolayı tebrik etmek gerekir. Tabiki derneğe destek veren hayırsever insaları, hatta kendi imkanı olmasa da  elindeki ekmeği bölüşenleri de unutmadan çorbada tuzu olanları alkışlamak lazım.

Tevfik Erk / İstanbul




 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —