Tarih: 05.07.2020 17:15

K.V.K Store Sancaktepe de şubesini açtı.

Facebook Twitter Linked-in

 Sancaktepe Sarıgazi Demokrasi Caddesinde K.V.K STORE`nin açılışı yapıldı. Düzenlenen açılış törenine Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Ayyıldız ve Ahmet Yılmaz, Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Hasan Basri Cengiz ve davetli misafirler katıldı.

K.V.K. STORE’nin 6. Şubesi gerçekleştirilen açılışla  Sancaktepe Sarıgazi Demokrasi Caddesinde  hizmete girmiş oldu. K.V.K. STORE firmasının sahipleri Murat Engin ve Samet Kaya davetlilerle tek tek ilgilendiler. Açılaşa katılanlara teşekkür eden işletme sahipleri " Sancaktepelilere hizmet vermek için buradayız. Hayırlı olur inşallah " ifadelerinde bulundular. 

Başkan Yardımcısı Kemal Ayyıldız " İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Ayyıldız yaptığı kısa konuşmada; “İlçemize istihdam sağlayan ve bu dönemde cesaret gösteren kardeşlerimi kutluyorum. İş yerlerinin kapandığı bir dönemde iş yeri açmak cesaret işidir.  Kendilerinden Allah razı olsun. İstihdam sağlayarak bir kişiye dahi ekmek yedirmek kadar güzel bir şey yoktur. Açmış olduğumuz iş yerimizin Sancaktepe için hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Hasan Basri Cengiz; " Böyle güzel ve güler yüzlü bir işletmenin ilçMemizde faaliyet göstermesine seviniyorum. Allah İşlerini rast getirsin. Başarılar diliyorum." 

Açılış kesilen kurdelenin ardından sona erdi. K.V.K. STORE firmasının sahipleri Murat Engin ve Samet Kaya misaferlerine sattıkları ürünleri ve kampanyalar hakkında bilgiler verdiler.






 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —