Tarih: 18.06.2020 12:02

Anadolu?dan Gelen Gazeteciler Ümraniye Belediyesi?nin Misafiri Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği (AYGAD) tarafından düzenlenen ‘Kültür ve Sanat Gazeteciliği Eğitim Programı’nın ikinci gününde 22 ilden gelen 60 gazeteci Ümraniye Belediyesi tarafından Türkiye`nin İlk Doğa Dostu Millet Bahçesi’nde ağırlandı.



Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından ağırlanan AYGAD yönetimi ve Anadolu’dan gelen gazeteciler millet bahçesini gezerek bilgi aldı. Programda konuşan AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ, kendilerini misafir eden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a teşekkür etti. Kültür ve Sanat Haberciliği alanındaki eksikliklere değinen Başkan Işıkdağ, amaçlarının bu eğitimle farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.
Yıldırım: Ümraniye Türkiye’nin Mozaiği



Işıkdağ’ın ardından söz alan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, ilçelerinin Türkiye’nin bir mozaiği olduğunu belirtti. Ümraniye’nin son atılımlarla birlikte çok geliştiğini ifade eden Yıldırım, Anadolu’dan gelen gazetecileri ağırlamaktan ötürü mutlu olduklarını kaydetti.



Akşam yemeğinin ardından Başkan Yıldırım ve gazeteciler millet bahçesini gezdi. Millet bahçesi hakkında gazetecilere bilgi veren Başkan İsmet Yıldırım, alanda yeni çalışmaların yapılacağını da ifade etti.     



Gazeteciler de kendilerini misafir eden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a teşekkür etti. Programın ikinci günü yapılan değerlendirme çalışmasının ardından sona erdi.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —