Tarih: 19.05.2020 02:38

SANCAKTEPE 29 MAYIS?A HAZIRLANIYOR

Facebook Twitter Linked-in

 Türkiye de gündem  olarak günlerce konuşulan sahra hastanelerinin Anadolu Yakasındaki  Sancaktepe Pandemi Hastanesi 29 Mayıs tarihinde açılıyor.  Sancaktepe İlçesinde yapımı devam eden 1008 yataklı pandemi hastanesi açılmak için gün sayıyor. 29 Mayıs tarihinde açılması beklenen hastanenin ismi, Korona virüsten dolayı hayatını kaybeden Prof. Dr. Feriha Öz  olacağı öğrenildi.



Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve hazırlıklarını 29 Mayıs tarihine göre devam eden Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nurettin Yiyit  sosyal medya hesabından  yaptığı paylaşımda “ Hastanemize bağlı hizmet vermeye hazırlanan 1008 yataklı Sancaktepe Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi Prof. Dr. Feriha Öz hocamızın adını taşıyacaktır.”  Dedi.
Sancaktepe Pandemi hastanesi olarak kamuoyunda bilinen sahra hastanesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı 3. Hastane olacak. 1008 yataklı hastanenin 29 Mayıs tarihinde açılışının yapılması bekleniyor.
Tevfik Erk / İstanbul





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —