Tarih: 22.04.2020 02:01

Sancaktepeli Ufuk Ciğer Sancaktepe?de İyilik bulaşıcıdır dedi

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Sancaktepe ilçesinin birçok işinsanı ve müteahhitti var. İlçede bir genç İyilik Bulaşıcıdır dedi. Dünyanın yaşadığı koronavirüs kabusu, ülkemizde de sıkıntılı günlerin geçmesine neden oluyor.

Sancaktepe ilçesinde yaşayan bir genç, çok güzel bir harekete imza attı. Sosyal medya hesabından öğrenildiği kadar Ufuk Ciğer adlı genç Sancaktepeli yaptığı hareketle birçok insana örnek oldu.

İyilik bulaşıcıdır diyen Ufuk Ciğer, Sancaktepe Atatürk Mahallesinde bulunan Markettin veresiye defterindeki 15 komşusunun borcunu kapattı. 


Bu yaşanan zorlu süreçte, milletçe birlikte beraberlik içinde dayanışma ile aşılmasına güzel örnek teşkil etmesi ilçe genelinde takdirle karşılandı. Sancaktepeli Ufuk Ciğer’in bu hareketinin örnek olması bekleniyor.

Ufuk Ciğer “ İyilik bulaşıcıdır. Milletçe zor günlerden geçiyoruz. Bende bu gün ikamet ettiğim Sancaktepe Atatürk mahallesinde bulunan Altıntaş markete giderek 15 komşumuzun borcunu kapatmanın mutluluğunu yaşadım. Allah herkesin yardımcısı olsun. Birlikte Başaracağız. Bu zor günleri birlikte atlatacağız.” Dedi. 
Tevfik Erk / İstanbul




 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —