Tarih: 18.03.2020 14:21

UGADER Başkanı Sevda Yılmaz?ın Şehitleri Anma Günü Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Kısa adı UGADER olan Uluslararası Gönüllü Anneler Derneği Başkanı Sevda Yılmaz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 105. Yıl Dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Sevda Yılmaz mesajında ; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık dolu günler dilerim.” ifadelerini kullandı. 

Yılmaz, mesajında şu sözleri söyledi:
" Kınalı Hasan`dan, Seyit Onbaşısına, Nene Hatundan, Tomris Hatuna, Kara Fatma`ya kadar hep kahramanlar var olacaktır. Bizler, onların bıraktığı ay yıldızlı bayraklı memleketimizde rahat nefes alıp veriyoruz. Nefesimizi kesmek isteyen dış güçlere karşı şehitlerimizin ruhları da bizleri yalnız bırakmayacaktır. 
Üzerine oyunlar oynanan, görünmez düşmanlarıyla hep mücadele eden Bir Türk Milletiyiz. Bu Mücadelede birlik beraberlik ile kazanan yine Türkiye olacaktır. 18 Mart Şehitlerimiz başta olmak üzere, geçmişten günümüze kadar vatan ve millet uğruna şehit olan tüm şehitlerimize Allah`tan  rahmet, gazilerimize de sağlık, sıhhat ve selamet dilerim.” dedi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —