Tarih: 10.12.2019 05:04

Sancaktepe?de Engelliler Günü?nde sevgi ile atılan küçük bir adım

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Sancaktepe’de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle güzel bir etkinliğe imza atan Murat Aydoğar’a davranışından dolayı dostları tebrik etti. 

Bazen sevgi ile atılan küçük bir adım, mutluluklara neden olur. Çevremizde bir çok insanın bir küçük adımla etrafında ki insanların mutlu edebilme imkanları varken, hiç hareket etmemeleri ve çok çeşitli bahanelerin arkalarına sığınmalarına gerek olmadığını gösteren bu küçük etkinlik, örnek alınacak iyi bir farkındalık olarak yerini alacaktır.

Sahibi olduğu Peta Pasta Atölyesi’nde Özel çocukları öğretmenleri ile birlikte misafir etti. Misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan Murat Aydoğar “ Engelliler Günü olduğunu duyduğumda bende karınca kararınca bir şeyler yapmak istedim. Ne yapabilirim bu günün anlamına uygun ne olur diye düşündüğümde misafir edelim dedim. Özel Yenidoğan İlgi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticisi Diydem hanımı aradım. Konuyu anlattım çocukalrımızı öğretmenleri ile birlikte misafir etmek istediğimi belirttim. Bizi kırmadılar, kendisine ve öğretmenlere çok teşekkür ederim. Peta Pasta Atölyesi olarak misafir etme mutluğunu bize yaşattılar. Ben çok mutlu oldum. Umarım çocuklarımızda mutlu olmuşlardır, memnun kalmışlardır.” Diye konuştu.

Özel Yenidoğan İlgi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinden Diydem Demir ise “ 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak ve en büyük ihtiyaçları sevgimiz İLGİmiz olan bu özel çocuklarımız için böylesine anlamlı bir günde bizleri davet ettikleri mekanlarında ağırlayarak yüzlerindeki mutluluk ifadesine sebep oldukları için Sayın Murat Aydoğar ve Peta Pasta Atölyesi ailesine sonsuz teşekkürlerimizle...” dedi.

Peta Pasta Atölyesi’nin sahibi İşadamı Murat Aydoğar’ın bu davranışını tebrik eden dostları “ Bu davranışın diğer kuruluşlara da örnek olsun “ dediler.

Tevfik Erk / İstanbul







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —