Tarih: 26.10.2019 12:47

Sancaktepe`de Cumhuriyet Bayramı?nın Minik Şampiyonları Ödüllerini Aldı

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE -  Sancaktepe’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Atletizm, şiir, kompozisyon ve resim  yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerine düzenlenen törenle kavuştu.

25 Ekim Cuma günü Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşe ödül törenine; Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Mustafa Yıldız, Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Afacan, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Cumhuriyet`in 96. yılı nedeniyle düzenlenen Atletizm, resim, kompozisyon ve şiir dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini vermek için bir arada olduklarını belirterek, "Ben öncelikle bu yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi kutluyorum. Öğrencilerini sabırla ve büyük bir özveriyle yetiştiren öğretmenleri ve velileri tebrik ediyorum. Şu anda burada bulunan başarılı öğrencilerimizi ödüllendireceğiz. İnşallah diğer öğrencilerimize de teşvik niteliği taşır” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Atletizm, şiir, kompozisyon ve resim  yarışmalarında dereceye giren öğrenciler tek tek sahneye davet edilerek, ödülleri Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Ödül takdiminin ardından öğrencileri kutlayan Kaymakam Adnan Çakıroğlu,  öğrencilere eğitim hayatlarında da başarılar diledi.

Ödül töreni çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.


kurtköy escort bayan



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —