Tarih: 08.09.2019 15:23

Tebrikler Muhtar Murat Bilikli ve azalarına

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Sancaktepe Emek Mahallesi Muhtarı Murat Bilikli ve Azaları çok güzel çalışmalar imza atıyor. Emek Mahalle Muhtarlığı olarak, başlattığı kampanyalar dikkat çekiyor.

Muhtar Murat Bilikli ve azaları mavi kapak kampanyasına ilgi devam ederken, mahallesinde bulunan yetim, mağdur ve imkanı olmayan ailelerin çocuklarını tespit edip onların yeni eğitim öğretim dönemini arkadaşları  ile sevinç içinde okullarına başlamaları için çaba sarf ettiler. 

Muhtar Bilikli ve azaları başlattıkları “ Haydi Emek Mahallesi 1 Çocukta sen giydir “ kampanyası karşılıksız kalmadı. Mahalle de yaşayan insanlar da duyarsız kalmayıp karınca kararınca kimi bir çocuk, kimi birkaç çocuk giydirip, kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladılar. El ele vermenin, bir birini sevmenin birlik ve beraberlik içinde güzel çalışmaların ortaya çıkmasına vesile olduğu gösteren Muhtar Murat Bilikli ve Azaları mahallede takdirle karşılandı. 

Sancaktepe ilçesinde her şeyi devletten beklemeden, imeceyi hatırlatan içine sevgi katan bu duyarlı insanların davranışları mahallede olumlu karşılanırken ilçe genelinde de konuşulmaya başladı ve tebrikler Muhtara ve azalarına yorumları gelmeye başladı. 

Muhtar Murat Bilikli ve azalarını tebrik ederken, kampanyaya katılan ilçenin çocuklarının yüzünü güldüren mahalle sakinlerini unutmamak gerekir, onlara da büyük teşekkür etmek lazım. Güzel olan içinde ki insan sevgini kaybetmeyen iyi insanları görmek oldu. 

Muhtar Murat Bilikli ile azalarına teşekkür ederken , Emek Mahalle sakinlerine kocaman teşekkürler…

Tevfik Erk/ İstanbul   





 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —