Tarih: 24.08.2019 02:24

Türkiye Şampiyonu 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Spor Kulübü?nde Bayramlaşma!..

Facebook Twitter Linked-in

 Tekerlekli Sandalye Basketbol Türkiye ve Avrupa  Şampiyonu 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar  Spor Kulübü’nde Bayramlaşma!..
 Türkiye ve Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonu 1907 Fenerbahçe İstanbul Engelli Yıldızlar Tekerlekli Sandalye Basketbol Spor Kulübü’nün Kurban  Bayramın 2.günü sürpriz konukları vardı.
 İstanbul - Fatih Çapa’daki kulüp lokalinde gerçekleşen bayramlaşma programına Türkiye Ortopedik Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Cemal Merdan,Türkiye  Engelli Milli Golfçu Mehmet Kazan,( İSOS) İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Gündüz TSM Sanatçısı Gülşen  Aygun ve THM Sanatçısı Azize Sultan ve engelli sporunun gelişmesinde büyük emekleri olan Ahmet Korkmaz , Hatice Korkmaz  ve Ali Kalkmaz  ile Engelliler İçin Spor Komisyonu Üyelerinden Kadir Kaloğlu,Eyüp Çetinkaya , Sedat Gülşen ve Eren Şenman katıldı.
Geçtiğimiz mayıs ayında hem Avrupa, hem de Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonu olan 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Spor Kulübü’nün başarılı  Başkanı  Murat Kemal Yüksel’i ve oyuncularını kutlayan sanatçı ve konuklar güzel vakit geçirdiler. 
1907 Fenerbahçe İstanbul Engelli Yıldızlar Tekerlekli Sandalye Basketbol Spor Kulübü’nde  bayramın 2.günü birlikte yenilen kavurmanın ardından sanatçılardan Gülsen Aygün ve Azize Sultan’ ın bahçede verdikleri ve engelli bireylerinde eşlik ettikleri  mini konser  yoldan geçenlerce de ilgi ile izlendi.
Haber : Ali GÜNDÜZ






Orjinal Habere Git
— HABER SONU —