YEREL HABER

YEREL HABER Haberleri
YEREL HABER 10.08.2019 00:13:00 197 0
Haberi Sesli Oku

AYVALIK BELEDİYESİ`NDE BAYRAMLAŞMA

AYVALIK BELEDİYESİ`NDE BAYRAMLAŞMA

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları daire amirleri ve çalışanları Kurban Bayramı?nı kutlamak üzere Orhan Peker Sanat Galerisi?nde buluştu.

 AYVALIK - Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları daire amirleri ve çalışanları Kurban Bayramı’nı kutlamak üzere Orhan Peker Sanat Galerisi’nde buluştu.

Bayramlaşma törenine; Belediye Başkanı Mesut Ergin,  Belediye Meclis Üyesi Tülay Çankaya, Ayvalık Belediyesi Başkan Yardımcıları Erkan Karasu, Kurthan Gencel ve Ersan Bahar, daire amirleri, Güzel Ayvalık Şirket Müdürü Zafer Abdi Gökçen, Belediye-İş Sendikası Ayvalık Temsilcilik Başkanı İsmail Yeniköylü, Tüm Yerel Sen Ayvalık Temsilcisi Ali Çiçek’in yanı sıra çok sayıda belediye çalışanı katıldı.

Bayram kutlamasında konuşan İsmail Yeniköylü ‘’Herkes yaptığı görevde başarılı olmak, emeğin karşılığını almak ve aldığı parayı hak etmek ister. Emeğimizin karşılığını gününde aldığımız için Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Ailece nice güzel bayramlar kutlamak istiyoruz. Herkese iyi bayramlar’’ dedi.

Memur Sendikası Başkanı Ali Çiçek konuşmasında ‘’ İlk defa bu kadar kalabalık bayramlaşma yapıyoruz. Başkanımızın sayesinde olduğunu düşünüyorum. Verilen emeklerin karşılığı alındığı zaman, herkes arkadaşlarıyla birlikte geliyor. Nice daha güzel bayramlar diliyorum “dedi

BAŞKAN ERGİN “ÖNEMLİ OLAN YAŞADIĞIMIZ KENTE BİR ŞEYLER KATABİLMEK” 

Kurban Bayramı’nın başta Ayvalık olmak üzere tüm ülkeye hayırlar getirmesini dileyen Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’’ Kurban Bayramı inanıyorum ki tüm tatil beldelerine yoğunluğu da beraberinde getirecek. Arkadaşlar hazırlıklarını yaptılar, Biz Ayvalık’ta hep beraber bu işin üstesinden geleceğiz. Sendikacı arkadaşlarımızın dediği gibi;  30 Mart seçimlerinden önce hep söylediğimiz bir söz vardı. Maaşlarınızı günü gününe ödemeye çalışacağız. Ödemeye başladık. İnşallah Allah utandırmaz. Ben inanıyorum düzenimiz bozulmaz. Tabi ki sıkıntılar var. İnanıyorum hep birlikte üstesinden geleceğiz ”

Çalışanlarına seslenen Başkan Ergin “Alın terinizin karşılığını bekliyorsunuz. Ayvalık halkı ve biz yöneticiler sizden ne bekleriz? Alın terinizi sunmanızı bekleriniz. Gönülden, iyi niyetle çalışmanızı bekleriz. Bundan şüphem yok. İnşallah karşılıklı ekip olmayı, ekip ruhuyla çalışmayı öğreneceğiz. Kısa vadede çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Gurur verici bir durum. Uzun vadede çok daha iyi işleri yapacağımıza şahsen inanıyorum. Siz de inanın. Önemli olan yaşadığımız kente bir şeyler katabilmek. Bu hepimiz için geçerli. Hayırlı bayramlar diliyorum “dedi.




Sancaktepe Kaymakamı Karakaya, yapımı devam eden okul inşaatında incelemelerde bulundu

Sancaktepe Osmangazi İlkokulu'nda Görsel Sanatlar Sergisi düzenlendi

Sancaktepe'nin küçük kalpli Geleceğin Yazarları imza günü düzenledi

Sancaktepe'de Epilepsi hastası Buğlem Elif için sosyal dayanışma gecesi düzenlendi

Beşiktaşlı futbolculardan Buğlem Elif için dayanışma

Sancaktepe'de Alper Yeğin'in ekibi belli oluyor! İşte o isimler...

Selçuk Cebir, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Sancaktepe'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bir dizi etkinlikle kutlandı

Sancaktepe'de yeni dönemin ilk muhtarlar toplantısı yapıldı

Sancaktepe İlçe Millî Eğitim Müdürü Hale BAĞCE ÖZBAŞ'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Sancaktepe'de Karışık Tost Kitabı etkinliğinde Gazze'ye nakdi yardım sağlandı

Sancaktepe Bil Koleji öğrencilerinden resimli hikaye kitabı

ÖĞRETMENLERDEN SANATÇI GÖZÜYLE DÜNYA’YA BAKIYORUM PROJESİ

Anaokulu öğrencilerinden Annem ve Ben temalı resim sergisi

Sancaktepe'de Sultanlar Ortaokulu mezuniyet töreni düzenledi

Şakir Demir İlkokulu'nun yıl sonu gösterisi büyük ilgi gördü