Tarih: 09.08.2019 11:19

İyi Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı Sancaktepeli çocukları unutmadı.

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Kurban Bayramı nedeniyle Sancaktepeli Çocuklara bayramlık hediye eden İyi Parti Sancaktepe İlçe yöneticilerinin bu güzel davranışını görenler tebrik ettiler. 

İyi Parti Sancaktepe İlçe Yöneticilerinin 19 Mahallede yaptıkları taramada 67 çocuğa bayram hediyesi olarak gömlek, pantolon ve ayakkabıdan oluşan bayramlıkları verdi. İlçe Başkanlığına davet edilen vatandaşlara teslim edilen bayramlıklar çocukları sevindirdi. 
Bayram hediyesini organize eden Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nebat Yaziki “ Biz yeni kurulan bir partiyiz. Kendi kaynaklarımızla imece usulü böyle bir çalışma yaptık. İnşallah bir faydamız olmuştur.” İfadelerinde bulundu.

İlçe Başkanı Sezgin Öztürk “ İyi Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı olarak yaptığımız bu çalışmada her şeyden önce bu çalışmayı ortaya koyan ve gerçekleştiren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Burada önemli olan kimseyi rencide etmeden ihtiyaç sahibi olan kişileri bulup onlara ulaşmaktı. İlçe Başkanlığımıza davet ettik. Gelen Sancaktepeli komşularımıza bayramlıklarını takdim ettik. Onlarla fotoğraf çektirmek ve paylaşmak duygusu ile bunu yapmadık. Hiçbir insanın ve Sancaktepelilerin rencide olmaması için bu çalışmayı basına da bildirmedik. Kendi aramızda yapılan imece ile gücümüz bu kadarına yetti. Gönül isterdi ki binlerce hediyeliğimiz olsun. Öyle bir imkanımız yok. Ayrıca bu kadar çok ihtiyaç sahibi olması da övünülecek bir durum olmasa gerek. Elimizde ki imkanlarla yapabildiklerimizle bu bayram birkaç çocuğun yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize. Bu duygularla şimdiden Tüm vatandaşlarımızın ve Sancaktepeli komşularımızın Kurban Bayramı tebrik eder, güzel sağlık ve huzur içinde bir bayram dilerim.” Şeklinde konuştu.   
Tevfik Erk / İstanbul
 

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —