Tarih: 25.10.2018 09:30

Uluslararası Cumhuriyet Kupası Güreş Turnuvası başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

 SANCAKTEPE - Serbest ve grekoromen güreş turnuvasına yurt dışından ve yurt içinden yüzlerce sporcu katılacak. Sancaktepe Belediyesi ve İstanbul İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından  gerçekleşecek olan turnuva 26-28-28 Ekim tarihlerinde yapılacak.

“En önemli yatırımın insana olduğunu biliyoruz”

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem: “Bu önemli turnuvayı spor il müdürlüğümüz ile beraber Sancaktepe Belediyesi ortaklaşa gerçekleştiriyoruz, destek veriyoruz.  Bu haftasonu Cuma, Cumartesi, Pazar farklı ülkelerden gelen genç güreşçilerimiz hem serbest hem de grekoromende yarışacaklar şampiyonlar çıkacak. Ülkemizden de her kiloda çok sayıda güreşçimiz katılacak. Tüm güreşçilerimize centilmence müsabakalara çıkmalarını, başarılı olmalarını da temenni ediyorum. Sancaktepe Belediyesi olarak sporun altyapısına tesisleşmeye önem verdik. En önemli yatırımın insana olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Sporda bu öncülüğümüz devam edecek”

Sporda bu öncülüğümüz devam edeceklerini belirten Erdem: “ Çocuklar bizim çocuklarımız ülkemizi, devletimiz, bayrağımızı onlara emanet edeceğiz. Onun için sağlıklı büyüsünler, kafa yapıları da psikolojik olarak rahat olsun. Spor yapan gençlerin ruh dünyaları zengin, insanları incitmezler, kırmazlar. Teröre bulaşmazlar, uyuşturucudan uzak kalırlar” dedi.

İstanbul İl Gençlik Spor Müdür Cemil Boz ise geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu senede bu anlamlı turnuvaya destek veren Spor İlçesi Sancaktepe Belediyesine ve Başkan İsmail Erdem`e desteklerinden ötürü teşekkürlerini sundu.








Orjinal Habere Git
— HABER SONU —