Tarih: 05.10.2018 14:14

Osmangazi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi`nden Hoş Geldiniz Etkinliği

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Sancaktepe İlçesinde eğitimde yükselen değeri olmaya aday Osmangazi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi (Hüma Hatun Kız Anadolu Lisesi) öğrencilerine bir “Hoş geldiniz” etkinliği hazırladı.
 
Öğrencilere sürpriz olarak hazırlanan bu etkinlikten öğrenciler mutlu bir şekilde ayrıldı. Etkinliğe EĞİTİM BİR-SEN Sancaktepe Şube Başkanı ve Safa İlkokulu Müdürü Cavit Eryaktı ve yönetim kurulunda bulunan İstanbul Fatih Borsa ÇPL. Müdürü Bekir Bayram, Şehit Selim Topal Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Salih Arslan, İbn-i Sina Ortaokulu Müdürü Aşkın Uğurluel, Osmangazi İlkokulu Müdürü Osman Ateşoğlu ve Sancaktepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Dede katıldı.

Yapılan konuşmalarda “İmam Hatipli” olmanın ayrıcalığı başta olmak üzere eğitimin önemi gibi önemli hususlarda öğrencilere tecrübelerini aktardılar. Öğrencilerin eğitim ile ilgili merak ettikleri konularda onlara bilgiler vererek öğrencilerin yol haritalarını çizmelerinde yardımcı oldular. 

Okul Müdürü İsmail Kılıç’ın yaptığı konuşmada okulun hedeflerini gerek öğrencilere gerekse EĞİTİM BİR SEN’ in  yönetim kuruluna açıkladı ve EĞİTİM BİR-SEN yönetim kurulundan bu hedeflere ulaşma konusunda destek sözü aldı. 

Tevfik Erk / İstanbul 







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —