Tarih: 02.10.2018 13:27

Sancaktepe Çorumlular Platformu kuruldu

Facebook Twitter Linked-in

 SANCAKTEPE - Akşam yemeğinde bir araya gelen Çorumlular, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Akşam yemeğine katılanların tanışmalarının ardından, platformun kuruluş amacı hakkında bilgilendirmeyi Seyit Arslan gerçekleştirdi. 
Platforma katılım sağlayan Çorumlular,  görüşlerini belirtti ve yapılacak çalışmalar hakkında görüşlerini dile getirdiler. 
Programda platform başkanı ve yönetim kurulu seçimi yapıldı. Yapılan görüşmelerin ardından Sancaktepe Çorumlular Platform Başkanlığına Seyit Arslan seçildi. 
Sancaktepe Çorumlular Platformu Başkanlığına seçilen Seyit Arslan “ Sancaktepe ilçemizde bir çok STK var. Ama Çorumlular olarak ilçemizde demografik yoğunlukta ilk  20’nin içinde olmamıza rağmen sesimizi duyurma , istek ve taleplerimizi iletme noktasında yokuz. Amacımız bu açığımızı kapatmak ve Çorumlular olarak birlik içinde dayanışmamızı güçlendirmek. Belediye Başkanımız Sayın İsmail Erdem, Sivil Toplum kuruluşlarının güçlenmesi konusunda yoğun çaba harcıyor ve önemsiyor, bu önemli bir bakış ilçe olarak şanslıyız kendisine teşekkür ediyorum. “ diye konuştu.
Tevfik Erk / İstanbul 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —