Tarih: 15.09.2018 01:20

Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu?nun 2018- 2019 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

 SANCAKTEPE - Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, 2018- 2019 Eğitim Öğretim Yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kaymakam Çakıroğlu 2018-2019 eğitim-öğretim yılının sağlıklı ve başarılı bir yıl olmasını diledi. 
Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu mesajında “2018 - 2019 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle sevgili öğrencilerimizin, değerli öğretmenlerimizin ve velilerimizin sevincine, heyecanına yürekten katılıyor; yeni eğitim-öğretim yılının başarılı ve hayırlı olmasını diliyorum.
Eğitim; bir ülkede en hayati sistem, muasır medeniyet yolunu inşa eden, toplumun harcını karan en önemli unsurdur. Bu sebeple ülkemizin gelişmesi, kültür mirasını koruyup yükselterek istikbale taşıması eğitimdeki başarımızla doğru orantılıdır. 
Doğru ve ahlaklı insan yetiştirmek, Milli Eğitim`in en temel sorumluluğudur. Bugün yeni bir döneme başlayan tüm okullarımız inanıyorum ki kendisi ve yaşadığı toplum için bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen gençler yetiştirecektir.
Bu vesile ile öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının sağlıklı ve başarılı bir yıl olmasını temenni ediyorum.” dedi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —