Tarih: 26.08.2018 17:07

Avrupa Sınav Koleji Ortaokulu Takımı Ülkemize 14 Madalyayla döndü

Facebook Twitter Linked-in

Çekmeköy ilçesinin başarılı okullardan biri olan Avrupa Sınav Koleji başarılı çalışmaları ile nitelikli okul olduğunu gösteriyor.Çekmeköy ve Sancakte ilçelerinin gözde okullarından biri olma yolunda hızla ilerleyen Avrupa Sınav Koleji`nin öğrencileri Avrupa`da düzenlenen turnuvada üstün başarı gösterip toplam 14 madalya almaya hak kazandı.
World Scholar’s Cup 2018 Barselona Global Turunda  Avrupa Sınav Koleji Ortaokulu  Takımı Ülkemize 14 Madalyayla Döndü. 
World  Scholar’s Cup Barselona Global  Round  57 ülkeden 2100`ün üzerinde öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Öğrencilerin akademik birikimlerini, münazara yeteneklerini, takım çalışması, zaman yönetimi ve eleştirel düşünme becerilerini ortaya koyarak birbirleriyle yarıştığı  WSC 2018’e Avrupa Sınav Koleji, Ortaokul öğrencilerinden oluşan 2 takımla katıldı. Sınav Koleji Ortaokul Takımları  yarışmada   4 altın, 9 gümüş olmak üzere toplam 14 madalya  kazanma başarısını göstererek  ülkemizi başarıyla temsil etti.
Uluslararası Öğrenme Fetivali nedir ?
2007 yılında Daniel  Berdichevsky  tarafından başlatılmış, uluslararası öğrenme festivali ya da bilgi dekatlonu olarak da tanımlanabilen bir programdır. Konuşma dili İngilizcedir. Dünyanın dört bir yanındaki, akademik potansiyeli yüksek ortaokul (juniors)  öğrencileri, her yıl  belirlenen tema üzerinden;
Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler,Sanat ve Müzik, Tarih ve Edebiyat gibi alanlardaki performanslarıyla takım bilgi yarışması, bireysel bilgi yarışması, münazara ve makale yazma olmak üzere dört ayrı kategoride akademik donanımlarını İngilizce dilinde sergileme ve sınama fırsatı bulurlar.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —