Tarih: 22.07.2018 16:09

Tekzen?de doğanın kalbine çağıran indirim

Facebook Twitter Linked-in

 Tekzen, yaz aylarında doğa severleri unutmadı. Yazın bunaltan sıcaklarında çözümü doğada bulanlar için kamp malzemelerinde indirimli fiyatlar sunan Tekzen, onlarca model ve çeşitte çadır, uyku tulumu, sandalye ve mat gibi birbirinden kullanışlı ürünleri ile dikkat çekiyor. 

Tekzen’de kamp malzemeleri olarak; Leaguer otomatik kurulumlu kamp çadırı 119,90 TL, Ahşap kollu katlanabilir kamp -bahçe- plaj sandalyesi 49,90 TL, Alfa uyku tulumu 99,00 TL, Evolite Xlite Foam mat 15,90 TL ve Güneş enerjili kızaklı kamp feneri 24,90 TL olmak üzere indirimli fiyatlar üzerinden satışa sunuluyor. 

Tekzen’de her zevke uygun olan kamp malzemelerini elde etmek isteyenler, Temmuz ayı boyunca bu özel kampanyadan faydalanabilecek.  Kampanya www.tekzen.com.tr online satış üzerinden geçerli olduğu gibi muadil bir çok ürün tüm Tekzen mağazalarında satışa sunuluyor.  

Müşterilerine yüzlerce üründe özel fiyat avantajları sunan Tekzen, ev, bahçe, ofis ve tüm yaşam alanları için mobilyadan aydınlatmaya, dekorasyondan boyaya, kamp/ hobby malzemelerinden hırdavata kadar geniş ürün yelpazesiyle tüketicilere ekonomik ve uygulanabilir çözümler üretiyor.    
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —