Tarih: 18.05.2018 23:42

Avrupa Güreş Şampiyonu, Kaymakam Çakıroğlu`nu ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

 SANCAKTEPE - Kaymakamlık Makamında gerçekleşen ziyarette Avrupa Şampiyonu güreşçiye İstanbul Olimpiyat Spor Kulübü başkanı ve Antrenörü Harun DOĞAN,  Kulübün onursal başkanı Mustafa ALTUN, Kulüp Müdürü Zekarya CANDAN, Burhan ÖNEY ve Milli güreşçinin babası Recep UZUN eşlik etti.
 
Ziyarette konuşan şampiyon güreşçi Adem Burak UZUN, şampiyon olduktan sonra Avrupa`nın ortasında ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde İstiklal Marşımızı dinlettirmenin gururunu yaşadıklarını belirterek; Dünya şampiyonasında da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istediğini söyledi.
 
Sancaktepe Kaymakamı Adnan ÇAKIROĞLU ise, “Sancaktepe’yi ve ülkemizi Avrupa Güreş Şampiyonasında büyük bir başarıyla temsil eden Sancaktepe’nin gururu olan milli güreşçimiz Adem Burak UZUN’u kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum" dedi.
 
Kaymakam Adnan ÇAKIROĞLU, Türk bayrağımızı dalgalandırarak, Türk halkına büyük bir sevinç ve gurur yaşatan Adem Burak UZUN’un Ağustos 2018 tarihinde yapılacak olan Dünya Şampiyonasında da aynı başarıyı göstereceğine inandığını sözlerine ekledi.
 
Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.








Orjinal Habere Git
— HABER SONU —