Tarih: 07.03.2018 22:34

Muharrem Dalkıç`ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Facebook Twitter Linked-in

 SANCAKTEPE - Kekeçoğlu Gıda inşaat san tic. Ltd. Şti, mesleki eğitim, danışmanlık, organizasyon firması Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Dalkıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Muharrem Dalkıç mesajında “Müminler için en güzel örnek Sevgili Peygamberimizdir. O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiş, bırakın dövmeyi; hanımlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış; hep güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gösterdiği bu tavır, hepimiz için örnek olmalıdır. 
Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı, Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr, Analarımızın, Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır.   8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —