Tarih: 05.02.2018 14:41

Sancaktepe`de güvenlik değerlendirme toplantısı yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE -  2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı II. Döneminde alınacak tedbirler Kaymakam Adnan Çaakıroğlu başkanlığında yapılan “Okul Güvenliği Toplantısı’nda ele alındı.
 
05 Şubat Pazartesi günü Sarıgazi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Güvenlik Değerlendirme Toplantısına Kaymakam Adnan Çakıroğlu’nun yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin AydoğduU, İlçe Emniyet Müdür Kenan Kurt, İlçe Jandarma Komutanı Gülali Çendik, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mete Güngör, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, STK temsilcileri, Okul Aile Birliği Başkanları ve Mahalle Muhtarları katıldı.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Adnan Çakıroğlu, öğrencilerimizin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için eğitim-öğretim sezonunun ikinci yarısında okul içinde ve dışında gereken her türlü tedbirin alınacağını söyledi.
 
Bütün öğrencileri kendi evlatları gibi gördüklerini belirten Kaymakam Adnan Çakıroğlu, “Okullarımızın iç ve dış güvenliği için gereken her türlü önlemi almış bulunmaktayız. Özellikle uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan çocuklarımızı korumak için her türlü tedbiri alıyoruz. Okul çevrelerinde uyuşturucu satılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Ayrıca, okullarımız kamera kayıt sistemiyle sürekli kontrol altında tutulacak. Kantin ve yemekhaneler de kontrol edilerek gıda güvenliği sağlanacak. Yine okul servisleri konusu var. Bu konuda da her türlü kontrol ve tedbir alınmış olup bundan sonra da alınmaya devam edecektir” dedi.
 
İlçemizdeki okul, derslik, öğrenci yoğunlukları ve yeni yapılacak okul projeleri hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu ise, okullar hakkında genel bilgiler paylaştı.
 
05 Şubat Pazartesi günü gerçekleşen toplantıda Çocuk ve gençlerimizin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim-öğretim görmelerini sağlamak için okullarda alınması gereken güvenlik tedbirleri hakkında istişarelerde bulunuldu.
 
Toplantıda ayrıca; okul servis taşımacılığı, okul kamera sistemleri, KGYS, uyarıcı maddelerle mücadele çalışmaları ve gün ışığından yararlanılması konuları ele alındı.







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —