Tarih: 19.01.2018 16:45

Sancaktepe?de Karne Heyecanı

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - 19 Ocak Cuma günü Sancaktepe Ahmet Keleşoğlu İlkokulunda düzenlenen 2017 - 2018 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem sonu karne dağıtım törenine Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sani Gündoğdu, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 
Sancaktepe Ahmet Keleşoğlu İlkokulunda düzenlenen Karne dağıtım töreninde bir konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ‘’ Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm eğitim camiası ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum ‘’ dedi.
 
Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu yaptığı konuşmada ‘’Başarılı bir eğitim-öğretim yarıyılından sonra karnelerini alan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.  İyi bir tatil dönemi geçirmenizi temenni ediyorum.” dedi.
 
Velilere tavsiyelerde bulunan Kaymakam Adnan Çakıroğlu, ‘’Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımızdır. Onların başarılarına olduğu kadar başarısızlıklarına da sahip çıkmalı, sevgi ile yaklaşmalıyız. Onları asla kırmadan ve incitmeden; doğru yönlendirme, sorunların kaynağına ulaşma ve çözüm yollarını arama konularında sizlerden azami gayret bekliyorum. İkinci dönemde eksiklerini tamamlayıp daha başarılı olmaları öğretmenleri ile iletişim içerisinde birlikte hareket edip, onlara vereceğiniz destekle ancak mümkün olacaktır ‘’ İfadelerini kullandı.
 
Kaymakam Adnan Çakıroğlu, ‘’ Bugün başarılı bir yarıyılı tamamlayarak, karnelerinizi aldınız. Bir kısmınız çalışmalarınızın karşılığı olan başarılarınızı karnelerinize yansıtarak gösterdiniz. Bir kısmınız ise çeşitli nedenlerle beklediğiniz başarıyı gösteremediniz. Bütün çocuklarımızı kutluyor, yarıyıl tatilinde boş zamanlarını dinlenerek, kitap okuyarak ve sosyal faaliyetlerde bulunarak geçirmelerini ve başarılarını ikinci dönemde de arttırarak devam ettirmelerini diliyorum ‘’ diyerek sözlerini sürdürdü.
 
Kaymakamımız ÇAKIROĞLU, ‘’ Bütün öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum ‘` Şeklinde sözlerini noktaladı.
 
Konuşmaların ardından Ahmet Keleşoğlu İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı yarıyıl sonu gösterileri düzenlendi. 
 
Gösterilerin ardından Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıoğlu, Belediye Başkanı İsmail Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu ve Protokol tarafından dereceye giren öğrencilere karneleri ve takdir belgeleri ile birlikte ödülleri verildi.
 
Karne dağıtım töreni günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 








Orjinal Habere Git
— HABER SONU —