Tarih: 31.12.2017 00:05

İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı İbrahim Özkan`ın yeni yıl mesajı

Facebook Twitter Linked-in

 SANCAKTEPE - İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı İbrahim Özkan mesajında " Yeni beklentiler ve umutlarla girilen 2018 yılında öncelikle ülkemiz ve tüm Dünyada sevginin ve hoşgörünün egemen olması en büyük dileğimizdir.

2017 yılı içerisinde dünyada yaşanan açlık, sefalet ve çok daha kötüsü savaşın şahidi olmuş, ötesinde savaşı yaşamış bir toplum olan Türk Halkı olarak temennimiz, dünya barışının ve istikrarın sağlanması olacaktır. Bu nedenle temenninin ötesinde ‘Savaşsız bir Dünya’ umut ediyoruz.

Bir kez daha yeni umutlarla ‘Merhaba’ diyeceğimiz 2018 yılının ülkemize, milletimize ve ırkı, dini, mezhebi, dili, cinsiyeti, rengi her ne olursa olsun bütün insanlığa barış, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesi en önde gelen beklentimizdir.

Yeni yılın bizlere geçmişin olumsuzluklarını unutturacağı, Acısıyla, tatlısıyla, sevinciyle, hüznüyle bir yılı uğurlarken umutla karşılayacağımız 2018 yılının ülkemize, halkımıza ve tüm insanlığa sağlık, refah ve mutluluk getirmesini dilerken , birlik ve beraberlik içinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü; birbirimizi sevgiyle kucaklayacağımız bir yıl olması dileğiyle tüm halkımıza İYİ lik ler sağlık ve esenlikler diliyorum.” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —