Tarih: 06.10.2017 10:37

Sancaktepe Belediye Meclisi, 2018 yılı bütçesini onayladı

Facebook Twitter Linked-in

 SANCAKTEPE - Sancaktepe Belediye Meclisi’nde gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılı bütçesi onaylandı. 550 Milyon olarak belirlenen bütçe oy çokluğu ile kabul edildi. 
Sancaktepe Belediye Meclisi’nde, 2018 yılı bütçesi ve performans programı yapılan görüşmelerin sonunda oy çokluğu ile kabul edildi. Sancaktepe Belediye Meclis Salonu’nda yapılan bütçe ve performans programı görüşmelerine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra  AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Knademir, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı E. Gamze Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve birim müdürleri katıldı.
Sancaktepe Belediye Meclis Başkanvekili Turgay Akpınar’ın yönettiği oturumda, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, bütçe oylamasından evvel ilçede yapılan çalışmaları ve yapılacak olan çalışmalar hakkında Meclise bilgi verdi. 
Bütçe hakkında AK Parti Grup Başkanvekili Av. Yunus Ustahabipoğlu ve  CHP Grup Başkanı Alper Yeğin yaptıkları konuşmalarda görüşlerini bildirdiler. CHP Grubundan Meclis üyeleri Alper Yeğin, Soner İkitemur ve Daimi Derin’in bütçe ve ilçe genelindeki soruları tekrar kürsüye gelen Belediye Başkanı İsmail Erdem cevapladı. 
Tüm konuşmaların bitmesinin ardından bütçe oylanmasına geçildi. 2018 Yılı Sancaktepe Belediye Meclisi 2018 yılı bütçesini 24-8 oy çokluğu ile kabul etti. Teşekkür konuşması için kürsüye gelen Başkan İsmail Erdem “ 2018 Yılı bütçesi, ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.
Tevfik Erk / İstanbul



 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —