Tarih: 04.10.2017 09:53

Sancaktepe`de Kaymakam Çakıroğlu,okul ziyaretlerini sürdürüyor

Facebook Twitter Linked-in

 SANCAKTEPE - Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu ile birlikte okullara ziyaretlerini sürdürüyor. Kaymakam Çakıroğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydoğdu Küçük Ülkü İlkokulunu, Hisar Yapı İlkokulunu, Sultanlar Ortaokulunu ve Fehmi Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve idarecilerle bir araya geldi. 
Ziyaret ettiği okullarda sınıfları dolaşan Kaymakam Adnan Çakıroğlu, öğrencilerle dersleri hakkında sohbet etti. Kaymakam Çakıroğlu, Öğrencilerden hem derslerinde başarılı olmalarını hem de iyi karakterli ve güzel ahlaklı bireyler olarak millete ve Türkiye’ye en iyi şekilde hizmet etmelerini istedi.
Okullarda görevli öğretmenlerle de görüşen Kaymakam Adnan Çakıroğlu, yeni eğitim öğretim döneminde görevlerinde başarılar diledi. Zor ve zevkli bir mesleği yerine getirdiklerini dile getiren Kaymakam Çakıroğlu, sergiledikleri fedakârlık ve özveriden dolayı da öğretmenlere teşekkür etti.
Kaymakam Adnan Çakıroğlu’na  okul ziyaretleri sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, Şube Müdürü Osman Afacan, okul yönetici ve öğretmenleri de eşlik etti.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —