Tarih: 30.09.2017 23:02

Kaymakam Adnan Çakıroğlu`ndan ilçedeki okullara ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Sancatepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı  Ahmet Keleşoğlu İlkokulu, Şehit Nurgül Kale Orta Okulu ve son olarak Sancaktepe 75.Yıl DMO Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. 
Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu’na Sancatepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu ve şube müdürleri eşlik etti. 
Kaymakam Çakıroğlu  ziyaretlerinde okul yöneticileri ve öğretmenlerle okulların eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Yaşanan sıkıntılar ve bunların çözüm yolları istişare de bulunan Kaymakam Çakıroğlu beraberindeki heyet ile birlikte  75.Yıl DMO Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri ve Grafik-Fotoğraf bölümlerinin derslerine girerek öğrencilerle bir araya geldi.
Ziyaretler esnasında okulların fiziki durumunu da inceleyen Kaymakam Adnan Çakıroğlu, öğrencilerin eğitim durumları hakkında bilgiler de aldı. Ziyaretlerini sürdüreceğini belirtene Kaymakam Çakıroğlu,  sık sık okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geleceklerini ve sürekli iletişim halinde olacaklarını kaydetti.


 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —