Tarih: 24.09.2017 17:05

Sancaktepe?de 71 tapu hak sahiplerine teslim edildi

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Prof.Dr.Necmettin Erbakan Külliyesi’nde  23 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen tapu dağıtım törenine Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, İlçe Tapu Müdürü Nurettin Buyruk, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Genç ve Selçuk Bostan ile vatandaşlar katıldı. 

Tapu Dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem; ” Sancaktepe Belediyesi olarak; Belediye ve Milli Emlak arazileri tapularını, ilçe genelindeki 71 hak sahibi komşumuza teslim ettik.Hak sahiplerine tapu dağıtımları önümüzdeki günlerde de devamedecek.Sancaktepe’de yapılmış en kapsamlı çalışma ile on yıllardır çözülemeyen sorunları çözüme kavuşturduğumuz için çok mutluyuz.Sancaktepe’de tapusuz mülk kalmayacak. Sancaktepe’de ikamet eden her komşumuz kendi tapulu mülklerinde oturmuş olacak. Zaten şuanda bölgemiz imara açık. Sağlıklı bir yapılaşma şartları içerisinde bir şehirleşme süreci yaşıyoruz" dedi.

Tapu dağım töreni, vatandaşların soruları sonrası tapu sahiplerine tapu teslimi ile sona erdi. Konu ile düşüncelerini dile getiren vatandaşlar,  arsalarının tapularını almanın mutluluğu ve huzurunu yaşadıklarını belirterek Belediye Başkanı İsmail Erdem’e teşekkürlerini iletti.








Orjinal Habere Git
— HABER SONU —