Tarih: 16.09.2017 15:52

Başkan İsmail Erdem`in Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem 2017-2018 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Erdem, yeni eğitim ve öğretim yılının öğrenci, veli, öğretmen, eğitim yöneticileri ile tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını temenni etti.
Başkan Erdem mesajında “Ülkemizde milyonlarca öğrenci 18 Eylül Pazartesi ders başı yapacak. Bu zorlu maraton öncesi  eğitim camiamızın tüm fertleri ve bizler, geleceğimiz olan çocuklarımızı, gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirebilme gayreti içerisinde olmalıyız.
Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızı milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın sahip olduğu bilimsel ve teknolojik gelişmelerin içinde yer alan bireyler olarak yetişmesi için olan çabalarımız artarak devam edecektir. Gençlerimizin cehalet bataklığına saplanmasını isteyen kişilere en büyük cevap; okumuş bireyler olarak milletini yükselten çocuklarımız ve gençlerimizle olacaktır.
 Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan tüm imkânlarını seferber eden Sancaktepe  Belediyesi aynı düstur ile çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir.
Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Yeni eğitim ve öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, eğitim yöneticilerimize ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını, sağlıklı ve başarılı bir yıl olmasını temenni ediyorum.” dedi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —