Tarih: 16.09.2017 13:53

Çekmeköy kullandı, Sancaktepe Belediyesi temizledi

Facebook Twitter Linked-in

 SANCAKTEPE - Sancaktepe İlçe sınırında olan Çekmeköy İlçe sınırları içinde yer alan Sancaktepelilerin lojmanlar mevki olarak adlandıran alan Çekmeköy Belediyesi tarafından Kurban Satış ve Kesim Yeri olarak kullanıldı. Sancaktepeli Mahalle sakinleri etrafa yayılan kokudan oldukça rahatsız olduklarını defalarca belirttiler. 
Bunaltıcı sıcakların yaşandığı günlerde kokudan rahatsız olan Sancaktepe Meclis Mahallesi sakinleri, Sancaktepe ilçesinin girişinde bulunan Lojmanlar mevkii olarak geçen alanın bu şekilde kullanılmasını pek hoş karşılamadı.
Kurban Bayramı bitti, günler geçti alanın temizlik çalışması bir türlü istenildiği gibi yapılmadı.  Yapılan temizlik çalışmaları ise yeterli olmadı. Alanın yeterince temizlenmemesi üzerine etrafa yayılan kokular  mahalle sakinlerini rahatsız etmeye devam etti.  Çekmeköy Belediyesinin temizleme işinin yapmasını bekleyen mahalle sakinlerinin yüzünü Sancaktepe Belediyesi güldürdü. 
Sancaktepe Belediyesi temizlik işleri elemanları 350 torba kireç kullanarak alanın kireçlenmesi ve ilaçlamasını gerçekleştirdi. 
Mahalle sakinleri Sancaktepe Belediyesine teşekkür ettiler.
Sancaktepe Meclis Mahallesi sakinleri Muhtarlığın başlattığı imza kampanyası ile otobanın alt kısmında kalan lojmanlar mevki olarak geçen alanın Sancaktepe’ye dahil olmasını ve park alanı olarak kullanılmasını istiyorlar. 
Tevfik Erk / İstanbul 







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —