Tarih: 15.09.2017 11:41

Sancaktepe?de Osmangazi İlkokulu eğitime hazır

Facebook Twitter Linked-in

 SANCAKTEPE - 18 Eylül  2017 tarininde 2017- 2018 Eğitim öğretim yılının ilk ders zili çalacak. Okullarda büyük bir telaşla hazırlıklar devam ediyor.  Sancaktepe İlçesinde gözde okullardan biri olmak zor. Bir çok okul en iyi şartlarda , en iyi eğitim sunmaya çalışırken yöneticiler imkanlarını sonuna kadar zorluyor. 
Hazırlıklarını bitiren ve yeni eğitim öğretim yılının ilk ders zilinin çalmasını bekleyen  Okullardan biride Sancaktepe Osmangazi İlkokulu oldu.  Okul Müdürü Osman Ateşoğlu yapılan çalışmalar hakkında “  Her eğitim öğretim yılının sonunda tüm okullarda olduğu gibi bizde eksiklerimizi tamamlamaya çalıştık. Eksik biter mi?  diye sorulduğunda bitmez derim. Okul duvarlarımıza rast gele resim yerine ülkemizin turizm değerlerini taşıyan resimlerle süsledik. Bahçemizdeki oturma gruplarını yeniledik. Sıralarımızı elden geçirdik. Boyalarımızı yaptık ve bunlar gibi bir çok içeride be dışarıda eksiklerimizi tamamladık.” Diye konuştu.
Okul bahçesinde ki duvarlara yapılan resimler turizm çalışmasının duvara resmedilmiş hali,  yerlere çizilen yer işaretleri de çocukların oynarken öğrenmelerine yardımcı olabilecek görsellerle süslenmiş.  Oturma grupları yenilenmiş, tuvaletlerde öğrencilerin kolay kullanılmasına yönelik standart malzemelerle elden geçirilmiş, sıralar yenilenmiş, teller değişmiş, panolar ve köşeler  elden geçirilmiş.
Öğretmeni öğrenciyi bekler hale gelen okulda , artık sıra zilin çalmasını beklemeye kalmış. 
Tevfik Erk / İstanbul 







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —