Tarih: 11.09.2017 05:41

Küçük Ülkü?de öğretmenler kahvaltıda buluştu

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Eğitim Öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala öğrenciler okuluna öğretmenler öğrencilerine kavuşmanın heyecanı  başladı. Bir arada olmanın, dostluk ile arkadaşlık ve sevginin başarıda en büyük paya sahip olduğunu gösteren bu güzel tablo Sancaktepe ilçesinin  önemli okullarından biri olan Küçük Ülkü İlkokulunun öğretmenleri ve idarecileri, Eylül ayının güzel bir sabahında doğada birlikte kahvaltı yaparak yeni eğitim öğretim yılına hazırız dediler.   
Küçük Ülkü İlkokulu Öğretmenleri kahvaltıda bir araya geldi. 
Mahidan tesislerinde kahvaltıda bir araya gelen öğretmenler okulların açılmasına sayılı günler kala 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı öncesi kahvaltıda bir araya geldi. İmece usulü gerçekleştirdikleri organizasyonda doğada bir arada olmanın ve yaza güle güle demenin keyfini çıkarttılar. Sohbet ettiler, hazırlıklarını anlattılar, tayini çıkan öğretmen arkadaşları ile vedalaştılar. 
Öğretmenler yeni eğitim yılı öncesi gerçekleştirdikleri kahvaltıda, doğada güzel bir bahar havası yaşadılar. Yaza güle güle dediğimiz şu günlerde çocukları ile gelen  öğretmenler, ata bindiler, ağaçların altında oturdular, kırda çimenlerin üzerinde yürüdüler ve doğada güzel bir yaşadılar. 
Okul Müdürü Coşkuner Aras “ Doğa içinde güzel bir günde bir araya geldik. Eğitim Öğretim yılı öncesi  moral depoladık. Okulumuz açılıyor, birlik ve beraberlik içinde en iyi eğitimi vermeye çalışan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” Diye konuştu. 
Göz yaşlarını tutamadılar
Bazı ayrılıklar vardır hüzün verir, göz yaşlarınızı tutamazsınız işte onlardan biri düzenlenen kahvaltı programında yaşandı. Küçük Ülkü İlkokulunda son günlerini geçiren Sınıf Öğretmeni  Esin Karakaş Yılmaz’a teşekkür plaketi veren Okul Müdürü Coşkuner Aras “ Okulumuzda görev yaptığı süre içinde okulumuzun eğitim ve öğretime katkılarından dolayı teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim “ dedi ve  öğretmenin plaketini verdi. Sınıf  öğretmeni Esin Karakaş Yılmaz’ın gözleri doldu. Arkadaşları vedalaşan öğretmen, Eylül ayının sıcak günlerinden birinde hüzün dolu bir veda yaşadı. Ayrılık zor geldi ve göz yaşları bir birini izledi. 
Anılarda kalacak olan topluca çekilen hatıra fotoğrafının ardından kahvaltı programı sona erdi. 
Tevfik Erk / İstanbul 


 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —