Tarih: 15.07.2017 16:40

? Neden Bir Türlü Anlaşamıyoruz?? Semineri düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

 Bakırköylüler Derneği’inde, düzenlenen “ Bensu KAYA ‘nın moderatörlüğündeki “Neden Bir Türlü Anlaşamıyoruz? Seminerinin“ konuğu  İnciser SEZER BAYRAM ile “ Doğru İletişimin  Püf Noktaları“ konuşuldu.
Bakırköylüler Derneği’nde düzenlenen seminere, Bakırköylüler Derneği Başkanı Nurdan ERDİŞ,Genel Sekreter Ahmet ÖNEN,Yönetim Kurulundan  yazar Bensu KAYA,Emre ERZURUMLUOĞLU,Ahmet Taner ÖNEN,Nalan DİLAVERLER ,Ahmet DÖRTER,Fikret DİLAVERLER ile Bakırköylüler Derneği üyeleri, THM Sanatçısı Meltem DEMİR,Körler Vakfı İstanbul Temsilcisi Ayşegül ALTINSOY ÖZGÜN,(GÖZDER) Görme Özürlüler Derneği’nden Resul KOÇ,Zeytinburnu – Çevre,Kültür ve Turizm Derneği ( ZEYÇED ) Başkanı Ali GÜNDÜZ ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep AKDAĞ ve çok sayıda STK temsilcisi ve davetli katıldı. 
Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği söyleşide ,İnciser, SEZER BAYRAM, Konuşmasını,”Neden Bir Türlü Anlaşamıyoruz?, Hayatın Soyut Yasaları..,Neden,Hep Ayni Üzüntüleri Yaşıyoruz?,Sterejini Kur,Bakış Açını Değiştir.. “Gibi 4 ana başlıkta topladı.Doğru iletişim kurabilmek için bazı konulara dikkat edilmesi gerektiğini,insanlar arasındaki anlaşmazlıkların büyük bir kısmının,doğru iletişim kuramamaktan kaynaklandığını ifade eden,.İnciser SEZER BAYRAM,yanlış anlaşılmamak için,insanların öncelikle birbirlerini dinlemeyi öğrenmeleri gerektiğinden  bahsetti.
Karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden söyleşide,Bakırköylüler Derneği Başkanı Nurdan ERDİŞ,seminere katılan İnciser, SEZER BAYRAM’a günün anısına berat takdim ederek,tüm katılımcılara teşekkür etti.
Yoğun ilgi gören “ DOĞRU İLETİŞİMİN PÜF NOKTALARI “ semineri,içilen çayların  ardından,topluca çekilen  hatıra fotoğrafları ile sona erdi. 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —