Tarih: 03.06.2017 17:58

Sancaktepeli minik yazarlar kitaplarını imzaladı

Facebook Twitter Linked-in

 SANCAKTEPE - Osmangazi İlkokulu öğrencileri değerler üzerine duygu ve düşüncelerini kaleme aldı. Çocuk gözüyle bakılan bir dünyanın içinde sevgi, güven, cesaret, doğa, dostluk, hoşgörü, yardımlaşma ve çalışkanlık konularında duygularını dile getiren Sancaktepeli minik şairlerin dünyasının ne kadar  zengin olduğunu gösteren bir  çalışmanın  tanıtımı yapıldı.
Osmangazi İlkokulu 4-A sınıfının sınıf öğretmeni önderliğinde hazırlanan kitabı veliler çok beğendi. Sınıf Öğretmeni Ali Haydar Bütün “ her şey sevmekle başlar dedik, sevgiyle dokunduk konulara. Sevgimizi emeğimize  katarak bu kitabı oluşturduk” ifadeleri ile çalışmayı özetliyordu. 
Kalıcı bir eser
Alışıla gelmiş çalışmaların dışında gerçekleştirilen bu uygulama ile öğrenciler duygularını kaleme alırken sınıfın da mezuniyet yıllığı kendiliğinden ortaya çıkmış oldu. Yıllar sonra sadece bir fotoğrafa bakmak yerine o yıllarda neler düşündüğünü de hatırlatacak kitap için oluşturulan stantta öğrenciler bu sefer yazarlara kitap imzalatmadı kendi kitaplarını imzaladılar. 
Okul Müdürü Osman Ateşoğlu “ Böylesi önemli ve güzel bir projenin okulumuz tarafından gerçekleştirilmesi beni mutlu etti. Öğrencilerimizi karne verip yollamadık. Onların değerlerine değer verip Karne yanında ilerde mutlukla anımsayacakları güzel bir çalışma ile onları  uğurluyoruz. İnanıyorum ki bu kadar güzel duyguları dile getiren güzel çocuklarımız ileride ülkemizin güzel günlerinin de yöneticileri olacaktır.   Bu yüzden öğrencilerimle gurur duyuyorum. Böylesine kalıcı bir eser gibi saklayacağımız çalışmayı bizlere kazandıran sınıf öğretmenimize ve velilerimzie çok teşekkür ediyorum” dedi.   
31 öğrencinin  duygularının yer aldığı kitap, velilerin olduğu kadar  öğretmenlerinde ilgisini çekti. Öğrencilerin büyük bir ciddiyetle imzaladıkları kitapları alan veliler “ Çocuklarımızla gurur duyuyoruz “ diyerek duygularını dile getirdiler.
Tevfik Erk / İstanbul 





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —