Tarih: 10.03.2017 14:24

Sancaktepe?de Ordululardan Dünya Kadınlar Günü etkinliği

Facebook Twitter Linked-in

 SANCAKTEPE - Sancaktepe’de bir çok kurum ve kuruluş 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği düzenledi. Sancaktepe Ordulular derneği de dernek merkezinde bol yemekli bir etkinliğe imza attı. 
Derneğin düzenlediği  etkinliğe, Sancaktepe Belediye Meclis Başkanvekili Turgay Akpınar, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Küçek, Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Hasan Yadikar, ADD Sancaktepe Şube Başkanı Muharrem Dalkıç, Eğitim Bir Sen Sancaktepe Şube Başkanı Cavit Eryaktı, Sancaktepe Belediyesi Temizlik işleri Müdürü Şahin İnce, Derneğin eski başkanlarından Erol Metin, Hikmet Yücel ve Ramazan Çakar yanı sıra bir çok Ordulu ve Ordulu kadınlar katıldı.
Adeta şov yapan Ordulu kadınlar unutulmaya yüz tutan yemeklerle sofraları donattılar. Hazırlanan Ordu yöresine ait yöresel yemeklerden, su böreği, mısır ekmeği, pancar sarması, mısır çorbası, pancar çorbası, fasulye sarması, turşu kavurması, melocan kavurması, tahnel turşusu, keşkek, kadirik turşusu, kiraz turşusu, kapçık fasulye , pırasa turşusu sofrada yerini aldı.  
Sancaktepe Ordulular dernek Başkanı Nail İnce, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle dernekte toplanmış bulunuyoruz. Başta ordular olmak üzere tüm kadınlarımızın ve dünya kadınlarının  8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum diye konuştu.
Diğer katılımcılarda sıra ile Dünya Kadınlar Günü’nü kutladıkları ifade ettiler.  Sancaktepe Ordulular Derneği Kadın Kolları Başkanı Nalan Ekiz Badır “ Bu gün burada yöremizin yemekleri ile bu günü kutlayalım istedik.
Davetimizi kırmayıp katılım gösteren herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.
Daha sonra Dernek Başkanı Nail İnce, Sancaktepe Belediye Meclis Başkanvekili Turgay Akpınar, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Küçek, Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Hasan Yadikar ve ADD Sancaktepe Şube Başkanı Muharrem Dalkıç dernekte bulunan kadınlara birer karanfil hediye ettiler.     

Haber Fotoğraf : Tevfik Erk / İstanbul 














Orjinal Habere Git
— HABER SONU —