Tarih: 23.02.2017 22:49

Kaymakam Çakıroğlu, Sancaktepe Ordulular Derneğine İade-i ziyaret yaptı

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, sivil toplum örgütlerine iade-i ziyaret kapsamında Sancaktepe Ordulular Derneğini ziyaret etti.
 
Ordulu vatandaşların ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Kaymakam Adnan Çakıroğlu, dernek yönetimine teşekkür etti.

Kaymakam Çakıroğlu`nun Sancaktepe ordulular Derneği ziyaretinde, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu`da hazır bulundu.
 
Hemşeri derneklerinin vatandaşlar arasında birlik ve beraberliği pekiştirdiğini söyleyen Kaymakam Adnan Çakıroğlu, ‘’ Derneklerimiz bizim zenginliğimizdir. Ortak paydamız olan Sancaktepe için çalışan tüm hemşeri derneklerini ve sivil toplum kuruluşlarını destekliyoruz. Vatandaşlarımız hemşeri dernekleri çatısı altında bir araya gelerek memleketleri ile bağlarını koparmadan, birbirleri ile iletişim içinde olma olanaklarına sahip oluyorlar. Bizlerde derneklerimizle iletişim halinde olmaya gayret ediyoruz’’ dedi.
 
İlçe Kaymakamını ağırlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Sancaktepe Ordulular Derneği Başkanı Nail İNCE ise, ‘’ Derneğimize hoş geldiniz, şeref verdiniz Sn. Kaymakamım. Ziyaretiniz ile Derneğimizi onurlandırdınız” dedi.
 
Oldukça samimi bir sohbet ortamında içilen çayların ardından, Sancaktepe Ordulular Derneği yöneticileri Kaymakam Adnan Çakıroğlu’na teşekkür plaketi verdiler. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.








Orjinal Habere Git
— HABER SONU —