Tarih: 20.01.2017 20:08

Sancaktepe`nin okullarında karne heyecanı yaşandı

Facebook Twitter Linked-in

 SANCAKTEPE - Türkiye genelinde olduğu gibi Sancaktepe`nin okullarında ve öğrencilerinde karne heyecanı yaşandı.
 
2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı yarıyıl sonu karne dağıtım töreni Sancaktepe İlkokulunda düzenlenen törenle yapıldı. 121 okulda öğrenim gören yaklaşık 73805 öğrenci ile onlara eğitim veren 3925 öğretmen de yarıyıl tatiline girdi.
 
2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem Karne Töreni Sancaktepe İlkokulunda gerçekleştirildi. Törene Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ak Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, Şube Müdürleri Abdullah Deniz ve Osman Afacan, Okul Müdürü ve Öğretmenler katıldı.
 
Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail ERDEM törende yaptığı konuşmada, eğitimin çok uzun ve yorucu bir süreç olduğunu hatırlatarak, öğrencilerin 2016 - 2017 eğitim öğretim döneminin ilk yarısını tamamladığını ifade etti. “Öğretmenlerimizin sizler ve bizler üzerinde hakkı çok fazla” diyen Başkan Erdem, eğitimin bir bakıma amacının memleketimize hizmet etmek olduğunu söyledi.
 
Başkan Erdem,  “Elbette bir insan üç beş rakamla ölçülemeyecek bir değerdir; ancak alacağınız karneler, sizin emeklerinize biçilmiş birer karşılıktır. İşte bu sayede kendinizi değerlendirecek ve geleceğinizi daha güzel bir şekilde inşa edeceksiniz. Şunu da belirtmek gerekir ki notlarınız ne olursa olsun hepiniz bizim için ayrı birer değersiniz” şeklinde konuştu.
 
Sancaktepe Kaymakamlığı olarak eğitime son derece önem verdiklerini bu kapsamda her fırsatta eğitim kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirten Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu ise, Başarılı bir eğitim öğretim yarıyılının geçmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.
 
Kaymakam Adnan Çakıroğlu,  öğretmen ve öğrencileri başarılarından dolayı kutladığını belirterek, “Bir eğitim ve öğretim döneminin sonunda karneleri alıyorsunuz. Bu karneler sizlerin çalışmalarınızın bir sonucudur’’ dedi.
 
Öğrencilere tatilde kitap okumayı unutmayın diyerek nasihatte de bulunan Kaymakam Çakıroğlu,  “Bütün öğretmenlerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor iyi tatiller diliyorum ‘’ şeklinde sözlerini noktaladı.
 
Konuşmaların ardından Sancaktepe İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı yarıyıl sonu gösterileri düzenlendi. Öğrencilerin gösterileri izleyenler tarafından çok beğenildi. Programın sonunda Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Belediye Başkanı İsmail Erdem ve  protokol tarafından öğrencilere karneleri ve takdir belgeleri ile birlikte ödülleri verildi.



 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —