Tarih: 24.11.2016 02:26

GÖYNÜK BELEDİYE BAŞKANI KAZAN: ?ÖĞRETMENLERİMİZ GELECEK İÇİN GÜCÜMÜZDÜR?

Facebook Twitter Linked-in

Göynük Belediye Başkanı ve İpek Yolu Belediyeler Birliği Başkanı Kemal Kazan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Öğretmenlerimiz gelecek nesiller için bizim en önemli gücümüzdür” dedi.
Başkan Kemal Kazan’ın mesajı şöyle;
“Bir mum gibi çevresine ışık tutan öğretmenlerimiz, karanlığı aydınlığa çeviren, yol gösteren kutsal bir meslek yapıyorlar. Saygıdeğer öğretmenlerimiz verdikleri eğitim ve öğretimle bilinçli nesillerin yetişmesine, toplumumuzun özgürce daha da yükselmesine katkı sağlıyorlar. İlk emri “Oku” olan bir inancın sahipleri olarak öğrenmeye ve eğitime verdiğimiz önem öğretmenlerimizi baş tacı yapmamız bu değerin de göstergesidir. “Ağaç yaş iken eğilir” atasözünü hayata uygulayan öğretmenler sayesinde, çocuklarımız küçük yaştan itibaren benliğini kazanıyor ve topluma birer faydalı birey haline geliyor. 
Gazi Mustafa Kemal, “Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” derken, güvendiği ve inandığı Türk öğretmeninin bu görevi layığıyla başaracağından emindi. Bizim gelecek nesiller için en önemli gücümüz öğretmenlerimizdir. Bu kutsal görevi yerine getiren, çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayan, onların sağlam adımlarla ilerlemesini, üretken birer birey olmasını sağlayarak topluma kazandıran, ilk öğretmen Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, sonsuz şükranlarımı sunarım” 
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —