Tarih: 19.09.2016 21:54

Başkan İsmail Erdem?den Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Başkan İsmail Erdem mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı ve yeni eğitim ve öğretim yılının öğrenci, veli, öğretmen, eğitim yöneticileri ile tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Erdem mesajında “Ülkemizde milyonlarca öğrenci yarın ders başı yapacak. Bu zorlu maraton öncesi son aylarda ülkemizde hassas bir dönem yaşıyoruz. Onun içindir ki eğitim camiamızın tüm fertleri ve bizler, geleceğimiz olan çocuklarımızı, gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirebilme gayreti içerisinde olmalıyız.

Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızı milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın sahip olduğu bilimsel ve teknolojik gelişmelerin içinde yer alan bireyler olarak yetişmesi için olan çabalarımız artarak devam edecektir. Gençlerimizin cehalet bataklığına saplanmasını isteyen kişilere en büyük cevap; okumuş bireyler olarak milletini yükselten çocuklarımız ve gençlerimizle olacaktır.

 Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan tüm imkânlarını seferber eden Sancaktepe  Belediyesi aynı düstur ile çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir.

Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Yeni eğitim ve öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, eğitim yöneticilerimize ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını, sağlıklı ve başarılı bir yıl olmasını temenni ediyorum."dedi.
 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —