Tarih: 31.08.2016 11:53

Süleymanpaşa Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı

Facebook Twitter Linked-in

SÜLEYMANPAŞA - Süleymanpaşa Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Kurban satış yeri ve kesim yerleşkesinin son hazırlıklarını tamamladı.
ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ
Vatandaşların daha rahat ve düzenli bir mekanda kurbanlık alımının akabinde hijyenik ve sağlıklı ortamda kurban ibadetini yerine getirmeleri için Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri tüm çalışmalarını bitirdi.
Bu yıl 12- 15 Eylül 2016 tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı öncesi Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri iş makineleri ile kurban satılacak alanın zeminin tesviyesinin ardından Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri alanın temizliğini yaptı. Daha sonrasında Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kurbanlık satış yerlerini beyaz boya ile çizimini yaparak Kurban satışı yapacak esnafın kullanımı için hazırlıklarını tamamladı.
BAŞKAN EŞKİNAT; “VATANDAŞLARIMIZIN İBADETLERİNİ SAĞLIKLI ORTAMLARDA YERİNE GETİRMELERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Süleymanpaşa Belediyesi’nin her yıl olduğu gibi bu yıl da aynı hassasiyeti göstererek Süleymanpaşa halkının kurban ibadetini daha modern alanlarda yerine getirebilmesi için teknik personelin tüm hızıyla çalıştığını dile getiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; ‘’Amacımız vatandaşlarımızın Kurban ibadetini daha temiz ve sağlıklı ortamlarda yerine getirebilmesidir. Bunun için teknik personelimiz var gücü ile çalışmalarını tamamladı. Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımızın ibadetlerini problemsiz ve sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmesi için Süleymanpaşa Belediyesi teknik personeli çalışmalarına devam edecektir. Bu bağlamda önümüzde kutlayacağımız Kurban Bayramının tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.
SATIŞ YAPACAK OLAN ESNAFLARIN SAHİL ZABITA MERKEZİNE MÜRACAAT YAPMALARI İSTENDİ
Öte yandan Hayrabolu yolu üzerinde eski cephanelik mevkiinde, bulunan Kurban satış noktasında satış yapmak isteyen esnafların, sahilde bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Merkezine müracaat etmeleri halinde kendilerine yer tahsisi yapılacağı ifade edildi.
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —