Tarih: 27.07.2016 08:01

Sancaktepe?de demokrasi nöbeti tutanlara Ordulular derneği çorba ikram etti

Facebook Twitter Linked-in

 SANCAKTEPE - Sancaktepe’de Demokrasi Nöbeti devam ediyor. Her akşam on binler Milli İradeye sahip çıkıyor, meydanlarda buluşuyor. Sancaktepeliler Nöbet yerlerini bırakmıyor. Sancaktepe’de bulunan derneklerde Demokrasi nöbetçilerine ikramda bulunuyor.
Sancaktepe’de Demokrasi Nöbeti tutanlara  Sancaktepe Ordulular Derneği , yöre lezzetlerinden biri olan Lahana Çorbası ve Mısır ekmeği ikramında bulundu. 
Lahana Çorbası ve Mısır Ekmeği İkramını, Sancaktepe Belediye Başkanı  İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Küçek, Meclis Üyesi Hasan Yadikar, Dernek Başkanı Nail İnce, Şahin İnce, Yaşar Özkan, Alpay İmamoğlu ve diğer yöneticiler birlikte yaptılar.
Sancaktepe Ordulular Dernek Başkanı Nail İnce, “ Sancaktepe Ordulular Derneği olarak demokrasi  nöbetinde tam kadro olarak katıldık ve darbeyi şiddetle kınıyoruz.  Bu gün Sancaktepe Belediyesi  Samandıra Kültür Merkezinde demokrasi nöbetine Sancaktepe’de bulunan STKlar olarak 3500kişilik lahana çorbası ve mısır ekmeği ile demokrasi nöbeti tutanlara ikramda bulunduk.”dedi
Mehmet İmamoğlu ;” Demokrasi  Nöbetimizin 12.ci gününde Ordulular olarak Vatandaşlarımıza Lahana Çorbası ve Mısır ekmeği ikram ettik. Paylaşmak güzeldi. Ekmeğimizi paylaşırız vatanımızda. Çünkü biz kökü 1000 yıl gerilere giden bir milletin torunlarıyız.” dedi.
Sanacaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Ordulular Derneğine ikramda bulunmalarından dolayı teşekkür etti.










Orjinal Habere Git
— HABER SONU —