Tarih: 01.07.2016 14:04

AVRASYA KÜÇÜKKÖY HASTANESİ ?NDE İFTAR BULUŞMASI

Facebook Twitter Linked-in

 Avrasya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu ,Gaziosmanpaşa - Küçükköy Sağlık Kampüsü`nde ,STK temsilcileri ve konuklarına  iftar  verdi. 
Avrasya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu`nun ev sahipliğinde Gaziosmanpaşa - Küçükköy Sağlık Kampüsü`ndeki iftara Rumeli Platformu başkanı Nurgun Güngören ve üyeleri ile Dünya Basın Mensupları Derneği Başkanı  Muzaffer Tunç, Zeytinburnu –Çevre,Kültür ve Turizm Derneği ( ZEYÇED ) Başkanı Ali Gündüz,Diyabet ve Engelliler Derneği Başkanı Nurşen Örnek,Batı Trakya Spor Kulübü Başkanı Hakan Güler,Telsiz Mah.Kültür Derneği Başkanı Kadir Şengül ,İstanbul Özürlüler Spor Kulübü  ( İSÖS ) Müdürü Nail Karabulut,  “Biz bize programı yapımcısı ve sunucu sanatçı Ünsal Yörür ve Emine Öser,Tv  proğram yapımcısı ve sunucusu Ahmet Güney,Duayen Gazeteci Mehmet Alpay ,Tv yapımcısı ve sunucusu  Necdet Öretmen,Akbaba Haber Ajansı,İstanbul Times Gazetesi,Zeytinburnu haber Gazetesi,Aktüel  Gazete ve Mercek Haber Gazetesi ve çok sayıda davetli katıldı.
 Op. Dr. Hüseyin Urlu, Atatürk Havaalanı`nda gerçekleşen terör saldırılarını kınadığını ve ülke olarak derin bir üzüntü içerisinde olduklarını belirtti. 
Avrasya , GOP – Küçükköy hastanesini de gezen konuklar, 18 temmuz’da  hasta kabulüne başlayacak olan,yeni hastane hakkındaki  görüşlerini  bildirir konuşmalar yaptı.. 
Avrasya Hastaneleri Gurubu Basın ve Halkla Müdürü Gülay Tunçel de, iftara katılan konuklara ,katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Hastanenin 10.katında ki Restaurantta ,büyük bir katılımla,muhteşem manzara eşliğinde,güzel sohbetlerle geçen   iftar yemeği ,içilen çayların ardından sona erdi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —