Tarih: 17.06.2016 14:43

Sancaktepeli Fikri Çelik öğretmen emekli oldu

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE -  Sancaktepe Küçük Ülkü İlkokulu Müdür Başyardımcısı Fikri Çelik emekli oldu. Eğitimde geçen 40 yılın ardından emekli olan Fikri Çelik için okulunda düzenlenen veda töreninde duygu dolu anlar yaşandı. 
Sancaktepe Küçük Ülkü İlkokulunda Müdür Başyardımcısı olarak görev yapan ve aynı okulda 14 yıl hizmet veren Öğretmen Fikri Çelik görevinde 40 yılını doldurdu. Emekli olan Fikri Çelik için, okulda düzenlenen veda törenine, öğretmenler ve Okul Müdürü katıldı. Okul Müdürü Coşkuner Aras, Fikri Çelik’e günün anısına ve hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.
Coşkuner Aras “ Eğitim camiamızda 40 yıl hizmet vermiş değerli öğretmenimiz,2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı sonunda emekli olmasından dolayı  aramızdan ayrılıyor, kendisine yeni hayatında güzel, huzurlu, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum. Yetiştirdiği öğrenciler bu gün karne sevincini yaşıyor. Bizde değerli bir öğretmenimizden ayrılmanın burukluğunu yaşıyoruz. Hizmette dolu dolu geçen tam 40 yıl Allah bize de böyle hizmet nasip etsin.” diye konuştu.
Tevfik Erk / İstanbul





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —