Tarih: 03.06.2016 17:02

BAŞKAN ULAŞ YURDAKUL, MALKARA 14 KASIM SPOR U 16 TAKIMI`NI YOLCU ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

MALKARA -  Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarına katılmaya hak kazanan Malkara 14 Kasım Spor U 16 Takımı 1 Haziran  2016 Çarşamba  günü saat 13.00’de belediye meclis odasında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a ziyarette  bulundular.
Ziyarette; Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi 14 Kasım Spor Kulübü Başkanı Ali İhsan Uslu yer aldı.
Gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; "İnşallah bizleri Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında en iyi şekilde temsil edersiniz. İlçemizin U 16 takımının Tekirdağ`ı temsil etmesi bizlere gurur veriyor. Hepinizle bu turnuvaya katıldığınız için gurur duyuyoruz. İlçemizde ki gençleri spor yapmaya davet ediyoruz. Farklı illerin temsilcileri ile mücadele edeceksiniz. Centilmence mücadele edip, şampiyon olarak dönmenizi temenni ediyoruz. Turnuvada hepinize başarılar diliyoruz" dedi.
Malkara 14 Kasım Spor U 16 Takım sorumlusu Özcan Sarıbaş`ta takım olarak Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul`a verdiği destekler ve sağladığı imkanlar için teşekkür edip, turnuvadan şampiyon olarak döneceklerini söyleyerek düşüncelerini ifade etti.
 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —