KURUMSAL HABERLER

KURUMSAL HABERLER Haberleri
KURUMSAL HABERLER 2.06.2016 01:34:00 179 0
Haberi Sesli Oku

BİYOTEKNOLOJİK LENSLER?E TEKNOLOJİ ÖDÜLÜ

BİYOTEKNOLOJİK LENSLER?E TEKNOLOJİ ÖDÜLÜ

TÜBİTAK, TTGV, TÜSİAD tarafından 12?incisi düzenlenen Teknoloji Ödülleri Töreni?nde VSY Biotechnology, ?Dünyada İlk ve Tek Olan, Tüm Mesafelerde Kesintisiz Görüş Sağlayan Trifokal+Geliştirilmiş Alan Derinliği Kombinasyonlu Özel Optikli GİL: Acriva Reviol

 TÜBİTAK, TTGV, TÜSİAD tarafından 12’incisi düzenlenen Teknoloji Ödülleri Töreni’nde VSY Biotechnology, “Dünyada İlk ve Tek Olan, Tüm Mesafelerde Kesintisiz Görüş Sağlayan Trifokal+Geliştirilmiş Alan Derinliği Kombinasyonlu Özel Optikli GİL: Acriva Reviol Tri-ED”  ile teknoloji ödülünün sahibi oldu. 
VSY Biotechnology CEO’su Dr. Ercan Varlıbaş  ödülü TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Arif  Ergin, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran SYMES, TTGV Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ultav ve 12. Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu Başkanı C. Müjdat Altay’dan teslim aldı. 
4.0 ENDÜSTRİ DEVRİMİ ÇAĞININ GÖZDE ALANI BİYOTEKNOLOJİ 
VSY Biotechnology CEO’su Dr. Ercan Varlıbaş, daha önce büyük teknoloji ödülünü aldıklarını ve bu yıl da benzer bir heyecanı yaşamış olmalarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek şu açıklamalarda bulundu: 
“12. Teknoloji Ödülleri’nin bu yılki teması ‘teknoloji ve insan.’ VSY Biotechnology de tüm çalışmalarında insan odaklı teknolojileri temel almaktadır. İnsan sistemiyle birebir uyumlu biyoteknolojik ürün projelerimizi dünyaya sunuyoruz. Bu projeleri tasarlarken ve hayata geçirirken en fazla önem verdiğimiz konulardan biri sunduğu fayda açısından benzerlerinden üstün özellikler içermesi. 
Teknoloji ödülünü aldığımız  projemiz de dünyada bir ilki oluşturuyor. Her mesafeden kesintisiz sürekli görüş sağlayan göz içi lensi ile trifokalite (üç fokus) ve Enhanced Depth of Focus (Artırılmış Fokus Derinliği) teknolojilerini aynı optikte birleştirdik. Bu sayede ise göz içi lenslerinin katarakta çözüm oluşturmasının yanı sıra kesintisiz sürekli görüş sağlayarak insanların miyop, hipermetrop gibi göz bozukluklarının giderilmesi sağlanıyor. 
Endüstri 4.0 dediğimiz akıllı teknolojiler çağında biyoteknoloji çok önemli bir alan ve bu alan keşfe açık. VSY Biotechnology de bunun farkında ve daha birçok projesini bu perspektif ile dünyaya sunmaya hazırlanıyor.”
 


Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, SMA hastalarını ziyaret etti

Sancaktepe Kaymakamı Karakaya, yapımı devam eden okul inşaatında incelemelerde bulundu

Sancaktepe Osmangazi İlkokulu'nda Görsel Sanatlar Sergisi düzenlendi

Sancaktepe'nin küçük kalpli Geleceğin Yazarları imza günü düzenledi

Sancaktepe'de Epilepsi hastası Buğlem Elif için sosyal dayanışma gecesi düzenlendi

Beşiktaşlı futbolculardan Buğlem Elif için dayanışma

Sancaktepe'de Alper Yeğin'in ekibi belli oluyor! İşte o isimler...

Selçuk Cebir, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Sancaktepe'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bir dizi etkinlikle kutlandı

Sancaktepe'de yeni dönemin ilk muhtarlar toplantısı yapıldı

Sancaktepe'de Karışık Tost Kitabı etkinliğinde Gazze'ye nakdi yardım sağlandı

Sancaktepe Bil Koleji öğrencilerinden resimli hikaye kitabı

ÖĞRETMENLERDEN SANATÇI GÖZÜYLE DÜNYA’YA BAKIYORUM PROJESİ

Anaokulu öğrencilerinden Annem ve Ben temalı resim sergisi

Sancaktepe'de Sultanlar Ortaokulu mezuniyet töreni düzenledi

Şakir Demir İlkokulu'nun yıl sonu gösterisi büyük ilgi gördü